XI MŪZIKAS UN MĀKSLAS FESTIVĀLS Daugavpils ReStArt 2022 | “Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta”

  • 19. oktobris, 2022

    Izpārdots

Kultūras pilī

XI MŪZIKAS UN MĀKSLAS FESTIVĀLS Daugavpils ReStArt 2022

19.10. plkst. 13.00 Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92)

LATVIJAS LEĻĻU TEĀTRIS

Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta”

Ilgums: 1st. 45 min  / 2 cēlieni, latviešu valodā

Kādā pavisam parastā ielā, pavisam parastā mājā Stokholmā vai varbūt tepat Rīgā dzīvo pavisam parasts zēns Brālītis. Un tomēr viņš nav pavisam parasts zēns, jo viņam ir visneparastākais draugs pasaulē. Mazliet tukls, īss vīriņš pašos spēka gados, kas dzīvo namiņā uz jumta. Karlsons baida zagļus, ēd saldumus un izjoko bargo Bokas jaunkundzi....ar viņu pavadīt laiku ir tik jauki!

“Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta” ir izrāde visai ģimenei – mazajiem skatītājiem tas ir brīnumains stāsts par lidojošu, labsirdīgu vīriņu, savukārt vecāki varēs pasmieties par karikatūrisko ģimenīti.

Radošā komanda: Režisors: Kārlis Auškāps. Režisore: Laila Kirmuška. Scenogrāfe, kostīmu un leļļu māksliniece: Anita Znutiņa-Šēve. Komponists: Raimonds Pauls. Dziesmu tekstu autors: Uģis Segliņš. Mākslinieka asistente: Dace Rožlapa. Kustību konsultante: Lilija Lipora.

Lomās: Karlsons: Miķelis Žideļūns. Brālītis: Edgars Kaufelds. Mamma: Dace Vītola. Tētis: Artūrs Putniņš, Matīss Millers. Boka: Artūrs Putniņš, Baiba Vanaga. Beta: Dana Avotiņa - Lāce, Arnita Jaunzeme. Bose, Rulle: Anrijs Sirmais. Gunilla: Lienīte Osipova. Kristers: Vladimirs Svoboda. Fille, Pelle: Pēteris Galviņš

Biļetes: Daugavpils Kultūras pils kasē (darba dienās no plkst. 16.00-19.00), Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Cena 4.00 euro.


Informējam, ka festivāla pasākumi tiek fotografēti un filmēti publicitātes un vēsturiskām vajadzībām.

Informācija: www.daugavpilsrestart.lv, www.daugavpils.lv, www.vienibasnams.lv, www.dkp.lv